Marcel Everts

Fotografie

Passie, Perfectie & Kwaliteit

❮ Home Zakelijke Fotografie Fotoshoots voor iedereen!

Headshots


Maak een geweldige indruk met een prachtige headshotfoto. Ideaal voor uw LinkedIn, Facebook of op andere sociale media pagina's. Bent u aan het solliciteren? Met een mooie headshotfoto op uw curriculum vitae maakt u direct een goede indruk.

Met een goede Headshot komt u professioneel, betrouwbaar en benaderbaar over.

  • niels schonewille

De Headshotsessie


Tijdens de fotoshoot zijn de foto's die we maken direct te zien. Hierdoor kunnen we makkelijk en snel aanpassingen maken aan houding, gezichtsuitdrukking en kleding. Zo kunnen we in alle rust de perfecte foto’s maken. Na de shoot maken we samen een selectie van de 3 beste foto's. Deze foto's worden professioneel bewerkt in Photoshop. Een fotoshoot duurt ongeveen 60 minuten.

Tip
Neem verschillende outfits mee. Dan kunnen we samen kijken wat het beste werkt voor de headshot. Voor mannen is het aan te raden om bijvoorbeeld 1 foto met en 1 foto zonder stropdas te maken. Verder kun je met een andere outfit een meer of minder zakelijke foto maken. Zo krijg je drie foto's die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn.

Headshot
3 foto's
Professionele nabewerking
Duur:
±60 minuten
Locatie: Bij u thuis of op locatie
€65,-
Inclusief btw
exlusief reiskosten (0,25 p/km)
MAAK EEN AFSPRAAK


Bij u thuis of op locatie


De shoot zal plaatsvinden bij u thuis of op locatie. Met andere woorden, ik kom bij u langs voor de headshotfotoshoot.


Voor een afspraak:Stuur Marcel Everts een e-mail Marcel Everts op Facebook Marcel Everts op Instagram Marcel Everts op Linkedin

Telefoon: 06 200 57 082

Whatsapp: 06 200 57 082  • johan veld
  • Jacqueline de Jong
  • Sohpie
  • Nicolette